Éttermünkről

La Via = Az Út

A La Via étterem nevében rejlő mögöttes tartalomról több oldalnyi filozófiai fejtegetést lehetne írni. Ezt most nem tesszük. Inkább meghívjuk, látogasson el a napfényes Toszkána gasztronómiai utazására. Ehhez még csak el sem kell utaznia: elég, ha eljön a 4. sz. főút monori szakaszán található mediterrán szigetre, ahol Olaszország ízei, színei, hangulatai várják Önt.

A La Via étterem kínálatában minden étel alapanyagát és hozzávalóit egyenesen Olaszországból szállítanak. Az elkészítési módjuk is követi a kézműves olasz konyha gyakorlatát. Így mostantól Ön is azon kiválasztottak közé tartozhat, akik valóban elmondhatják: ismerik az eredeti mediterrán gasztronómia különlegességeit.

A térség egyetlen eredeti olasz pizzája

A térség számtalan pizzériája közül a La Via az egyetlen étterem, mely eredeti, vékonytésztás pizzát kínál. A pizza alapanyagát – a liszttől a feltétekig – Olaszországból frissen szállítják, az étterem látványkonyhájában pedig igazi fatüzelésű kemencében sütik. Üljön be egy hamisítatlan vékonytésztás olasz pizzára a monori La Via étterembe, és kortyolja hozzá a legfinomabb olasz borokat!

…és ami a pizzán túl van

Ha olasz konyháról beszélünk, legtöbbünknek a pizza és a bolognai spagetti jut eszünkbe. Pedig az olasz gasztronómia jóval több ennél…

A La Via étlapján páratlan gazdagságban kínálja a hagyományos és különleges olasz ételeket a hozzá illő borokkal és desszertekkel. Jöjjön el Monorra, és válassza a friss tengeri halakból vagy fekete kagylóból készült különlegességeket! Igyon hozzá eredeti olasz ásványvizet vagy borokat, kóstolja meg az eredeti olasz kávé-különlegességeket! Legyen részese néhány órára az igazi mediterrán életérzésnek!

Ha végignézi, garantáltan farkaséhes lesz

Látni szeretné, hogyan készül az olasz pizza? Szívesen végignézné, hogyan készíti el a séf az Ön által megrendelt finomságokat? Esetleg kérdezne is tőle? A La Via étterem látványkonyhája lehetőséget ad a vendégeknek arra, hogy figyelemmel kísérjék az ételek elkészítési módját.

A La Via konyhája – akárcsak a hagyományos olasz háztartásokban – bárki előtt nyitva áll.

Étterembe menni gyerekekkel – lehetséges ez?

A kisgyermekes szülők jól tudják, milyen kompromisszumokkal jár az apróságokkal étterembe menni. A La Via tágas kerthelyiségében modern, 75 négyzetméteres játszóteret alakítottak ki. Így amíg a gyerkőcök a biztonságos, számukra is izgalmas környezetben játszanak, addig a szülők kényelmesen étkezhetnek.

Mostantól nem kell “lepasszolni” a gyerekeket, ha a szülők étterembe szeretnének menni. Legyen a La Via is egy igazi családi program!

Foglaljon asztalt most!

+36-29-951-355